12 Φεβ 2010

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Η επικόλληση υβριστικών και απειλητικών αυτοκόλλητων και η αναγραφή συνθημάτων και άλλων τινών στην πρόσοψη της επιχείρησης του γραμματέα της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου Ανέστη Κοκκάκη, από άτομα του λεγόμενου αναρχικού χώρου, είναι ασφαλώς ενέργεια καταδικαστέα, αλλά δεν είναι η μοναδική. Είχαν προηγηθεί παρόμοιες ενέργειες κατά των γραφείων της Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ. Ζακύνθου.
Αυτός ο χώρος όμως, οι χρηματοδότες του, οι αντί - αξίες , οι φορείς, οι εκφραστές τους δεν ήταν ποτέ παραγωγοί επινοήσεων, αυθεντικότητας, δημιουργιών, αναγεννητικών πράξεων, ατμόσφαιρας πολιτισμού και ομορφιάς. Αντίθετα, στη διάρκεια του χρόνου, έχει αποδειχθεί ότι υπηρετούν άλλα συμφέροντα. Συμφέροντα που πιθανόν θίξαμε με την ανακοίνωση – στήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου
Αυτές οι φασίζουσες συμπεριφορές μέρα – μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης, είναι που πρέπει να προβληματίσουν τον πολιτικό κόσμο και τις αρχές του Νομού. Μια λέξη αισιοδοξίας για όλη αυτή την παρακμή που βιώνουμε στη Ζάκυνθο και όχι μόνο, είναι η ανάκτηση της πολιτικής ευτοπίας. Ευτοπία και πολιτισμός ήταν ιστορικά οι αφετηρίες της ευημερίας μας και της συμβολής μας στην οικουμένη στην ανθρωπότητα. Όταν κατακτούσαμε τον κόσμο με την ομορφιά.

η Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια: