24 Φεβ 2010

Οι ολετήρες της Ελλάδος




Οι ολετήρες της Ελλάδος
του Χρήστου Χαρίτου μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες;
Ο Γ.Παπανδρέου και το PASOK οριστικοποιούν την προσπάθεια εθνολογικής μεταλλάξεως της Ελλάδος, με την κατάθεση στην Βουλή του απαράδεκτου νομοσχεδίου της κυβερνήσεως για την ιθαγένεια. Τώρα η ιδιότητα του «Έλληνα» δεν απορρέει από την καταγωγή και την αδιάσπαστη θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα, αλλά είναι πλέον μία απλή τυπική υπόθεση. Γεννήθηκες στην Ελλάδα είσαι Έλληνας, πήγες 6 χρόνια στο σχολείο είσαι Έλληνας, ήρθες παρανόμως στην Ελλάδα, πλην όμως νομιμοποιήθηκες εκ των υστέρων, είσαι Έλληνας. Τελικώς, τα πράγματα ήταν απλά!
Το να είσαι Έλληνας είναι κάτι το συγκυριακό, κάπως βρέθηκες στην Ελλάδα και το «καλό PASOK» σε «εθνικοποίησε». Μπορεί το PASOK να μην κάνει πλέον εθνικοποιήσεις στην οικονομία, όντας τώρα νεοφιλελεύθερο, αλλά στις «εθνικοποιήσεις» των αλλογενών πληθυσμών που διαβιούν λαθραίως στην πατρίδα μας πρωτοστατεί. Άξιος ο μισθός όλων, ειδικώς του κ. Καραμανλή και της ΝΔ που έφεραν στην εξουσία αυτούς τους ολετήρες.
Σκέπτομαι επίσης το εξής: εγώ που σπούδασα σε Αγγλικό πανεπιστήμιο και έζησα εκεί, είμαι Άγγλος; Θα πολεμούσα για την Αγγλική κυριαρχία στην Βόρεια Ιρλανδία ή τα Φώκλαντ; Θα είχα καμία ιδιαίτερη πίστη στα σύμβολα της Αγγλίας, όπως έχει ο μέσος Άγγλος; Θα ένιωθα «συμπατριώτη» μου τον Άγγλο; Ή θα διαβιούσα απλώς εκεί, κουβαλώντας τις δικές μου εθνικές και πολιτιστικές παρακαταθήκες, με ότι αυτό σημαίνει στην πράξη;
Αν νομίζει λοιπόν κανένας αριστερός, ότι οι συμπαγείς αλλογενείς και αλλόθρησκοι πληθυσμοί που θα «ελληνοποιηθούν» στα χαρτιά από το νεοταξικό PASOK, θα γίνουν ποτέ Έλληνες, πλανάται πλάνη οικτρά. Όσο έγιναν Γάλλοι οι μουσουλμάνοι τρίτης και τετάρτης γενεάς που καίνε το Παρίσι, όσο έγιναν Γερμανοί οι Τούρκοι του Βερολίνου, όσο έγιναν Άγγλοι αυτοί που τίναξαν στον αέρα το μετρό του Λονδίνου, όντας όλοι τους Άγγλοι πολίτες, απόφοιτοι των Βρετανικών πανεπιστημίων. Άλλο τόσο θα γίνουν Έλληνες οι Αλβανοί, Πακιστανοί και λοιποί.
Τους αριστερούς βεβαίως ποσώς τους ενδιαφέρει αυτό. Αυτοί απλώς θέλουν να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές τους ψυχώσεις και να καρπωθούν τις ψήφους. Όπως ο ναρκομανής ψάχνει απεγνωσμένα την δόση του. Μετά την πτώση του κομμουνισμού, είχαν μείνει ορφανοί από διεθνιστικά πρότυπα και άρπαξαν αμέσως αυτό που βρήκαν μπροστά τους: την πολυπολιτισμική κοινωνία. Έστω και αν αυτή είναι made in USA.
Κανένα πρόβλημα, ανέλαβαν αμέσως τα νέα τους καθήκοντα, πάντα με το αζημίωτο. Όλες αυτές οι αριστερές ΜΚΟ που «συμπαραστέκονται» στους μετανάστες βρίσκονται στο pay-roll του διεθνούς καπιταλισμού, των ΗΠΑ και του Σόρος. Οι ίδιοι που αγωνιζόντουσαν για την «δικτατορία του προλεταριάτου», αγωνίζονται τώρα για την πολυπολιτισμική κοινωνία. Θέλει η π... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!
Θα πρέπει σήμερα να κοιτάξουμε κατάματα την άβυσσο που ανοίγεται μπροστά μας, μην τυχόν προλάβουμε το μοιραίο. Ως χώρα και ως έθνος μπορούμε να επιβιώσουμε, εύκολα ή δύσκολα, με μεγάλο δημόσιο χρέος και ελλείμματα. Μπορούμε να ζήσουμε και να ανατρέψουμε τις δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομία και την δημόσια διοίκηση. Αν όμως αλλάξει η εθνική σύσταση της Ελλάδος και της κοινωνίας, δεν υπάρχει σημείο επιστροφής. Καμία συνοχή, κανένας δεσμός, καμία αλληλεγγύη. Όλοι εναντίον όλων.
Τους λαούς και τις κοινωνίες δεν τα ενοποιεί η χρήση κοινού διαβατηρίου, αλλά η κοινή καταγωγή, η κοινή θρησκεία και ο κοινός πολιτισμός. Και όλα αυτά δεν μεταβιβάζονται με τα πλαστά χαρτιά των «ελληνοποιήσεων» του κ. Παπανδρέου. Το εθνοφοβικό και νεοταξικό PASOK πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση, πριν φύγουν οι Έλληνες από την Ελλάδα. Όχι σήμερα, ούτε αύριο. Χθες.



Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 20ης Φεβρουαρίου 2010 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: