11 Φεβ 2010

Σαν να μην πέρασε μία μέρα.....


" Σαν να μην πέρασε μια μέρα......"
Έχοντας το στίχο αυτό στο νου μου θα προσπαθήσω να κάνω μία μικρή αναδρομή στον χρόνο και απλά να γυρίσω πίσω στο 2009 .
Ρίχνω και μία ματιά στις ανακοινώσεις της Ν.Ε και στις αναρτήσεις στoν ιστολόγιο της Ν.Ε ( http://www.laos-zakynthou.blogspot.com )για να φρεσκάρω και λίγο την μνήμη μου. Παρατηρώ λοιπόν ότι έαν άλλαζα τις ημερομηνίες θα μπορούσα άνετα να χρησιμοποιήσω τις ίδιες ανακοινώσεις και πάλι για το 2010.
Μία χρονιά δυστυχώς τόσο για την Ελλάδα γενικότερα αλλά και για την Ζάκυνθο ειδικότερα με τα ίδια προβλήματα. Μόνο που τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλα και πιο διογκωμένα. Άλλωστε αυτό συμβαίνει όταν δεν βρίσκεται η λύση σε ένα πρόβλημα και απλά αφήνεται στην τύχη του.
Βλέπουμε λοιπόν ότι και πέρσι η αγροτιά είχε ξεσηκωθεί και πάλι είχαμε μπλόκα στους δρόμους αλλά και πάλι δεν βρέθηκε λύση στα προβλήματα των αγροτών. Πώς όμως να βρεθεί λύση όταν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε έχουν συμφωνήσει με την πολιτική της Ε.Ε που θέλει την συρίκνωση των αγροτών;
Η φετινή χρονιά έχει φυσικά και βία και τρομοκρατία από τους "φίλους" του Υπουργού Προ.πο τους γνωστούς πλέον σε όλους "γνωστούς άγνωστους" με τους οποίους συνομιλεί. Ενίοτε δε και ο υφιστάμενος του υφυπουργός δίνει την εντολή στα ΜΑΤ να αφήσουν ελεύθερους τους αναρχικούς όταν συλλαμβάνονται. Τόσο αντιεξουσιαστές είναι και αυτοί που παρακαλάνε τους ίδιους πολιτικούς που βρίζουν (υποτίθεται)να τους απελευθερώσουν. Τσάμπα μαγκιά και επαναστατικότητα...με την άδεια του κράτους και του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ.
Και μια και ο λόγος για τον Υπουργό, τι την ήθελε εκείνη την ανακοίνωση περί συλλήψεως 44 "ακροδεξιών" μετά την απόπειρα εμπρησμού της Συναγωγής στα Χανιά ; Προσπαθεί μήπως να απολογηθεί στους πέρα από τον Ατλαντικό συμμάχων μας ; Aλήθεια ποιος ξέρει ;!! Και όταν τελικά η αστυνομία συνέλαβε τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς από την βάση σαν ύποπτους για την απόπειρα εμπρησμού ,αλήθεια πώς αισθάνθηκε ο Υπ Προ.Πο ; Καλά θα μου πείτε δεν ήξερε δεν ρώταγε !!! Έλα ντε ,τι τις θέλει τότε τόσες υπηρεσίες που έχει; Και κάπως έτσι, για άλλη μία φορά αφήσαμε τον ξένο παράγοντα να ανακατεύεται στα εσωτερικά μας. Τι είναι όμως αυτού του είδους η "ανάμειξη" μπροστά στα όσα είπε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν , συγνώμη της Ελλάδος εννοούσα ότι πλέον η Ελλάδα βρίσκεται υπό επιτήρηση της ΕΕ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας αλλά και του ΔΝΤ και ότι έτσι έχουμε χάσει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας ;
Εδώ τώρα δικαιώνεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων(ακόμα των Ελλήνων) σε όσα είχε πει όταν προσφωνούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πρώτη του εκλογή ότι επί ημερών του η Ελλάδα θα χάσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας.
Η Νέα Τάξη πορεύεται ακάθεκτη.....προς το παρόν τουλάχιστον.
Επίσης τα καθημερινά μας προβλήματα μέρα με την ημέρα διογκώνονται. Ίσως και ώρα με την ώρα. Το πρόβλημα της εγκληματικότητας με την κυβέρνηση να έχει χάσει την μπάλα και σε αυτόν τον τομέα είναι τεράστιο. Εκτός και εάν νομίζει ότι με τον αστυνομικό της γειτονιάς πάνω στην βέσπα θα πατάξει το έγκλημα. Αλήθεια ξέρουν από.....βέσπα ;;;; Και στο θέμα της εγκληματικότητας σαν Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ είχαμε καταθέσει τις απόψεις μας το 2009.
Αλλά από τότε......σαν να μην πέρασε μια μέρα. Βέβαια τους κατανοούμε τους αφέντες και τους πρίγκιπες του νησιού μας ότι έχουν πολλά στο κεφάλι τους και έτσι δεν προλαβαίνουν. Άλλωστε ακόμα δεν πρόλαβαν να παρευρεθούν σε όλες τις κοπές πρωτοχρονιάτικης πίτας και μπήκε και το Τριώδιο και είναι η ώρα της μάσκας , που τους ταιριάζει γάντι , μαζί με τους ξενόφερτους εορτασμούς ,τις ιππασίες και τους Βενετσιάνικους γάμους. Αχ, αυτά τα μεγαλεία πως τα αναπολούν...ειδικά τώρα με την " κρίση".
Η κάθετη διαφωνία μας στο νομοσχέδιο για την χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες και η πρόταση μας για Δημοψήφισμα με την συλλογή των υπογραφών είναι μόνο ένα δείγμα της αντίθεσης μας στα σχέδια τους.
Δεν θα αφήσουμε να διαλύσουν το Έθνος μας. Τώρα ήρθε η στιγμή ΟΛΟΙ να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας για την Ορθοδοξία μας για την ιστορία μας το παρόν μας αλλά και το μέλλον μας σαν Έλληνες.
Έλληνες στο γένος , Έλληνες στα ιδανικά ,Έλληνες στην καρδιά και την ψυχή και στο αίμα σαν Έλληνες συνεχιστές του Μαραθώνα των Θερμοπυλών του 1821 ,του 1912, του 1940 και ΟΧΙ Έλληνες "γιαλαντζί" με σφραγίδα από τα ΚΕΠ επειδή απλά πριν 5 (μόνο ) χρόνια η βάρκα του Τούρκου εμπόρου σωμάτων και ψυχών με έβγαλε στα Ελληνικά χωρικά ύδατα. Στο new Pasok του Τζέφρη GAP βέβαια τρίβουν τα χέρια τους μια που στο πρόσωπο των λαθρομεταναστών βλέπουν ψήφους ,εξού και η νέα ονομασία προσεχώς του Pasok σε Pasokistan. Σήκω Αντρέα για να δεις το νέο ΠΑΣΟΚ της ντροπής.
Σαν να μην πέρασε μία μέρα λοιπον.......... Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δεν είναι ώρα για αγώνα από την ασφάλεια του καναπέ και του γραφείου,ούτε για προσωπικές διαφωνίες και συντροφικά μαχαιρώματα, αλλά είναι ώρα για πραγματικό αγώνα στο δρόμο προς όφελος όλων μας.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν...και οι Έλληνες πατριώτες έρχονται και πυκνώνουν τις γραμμές άμυνας που ορθώνει ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης ο ΛΑ.Ο.Σ και ο πρόεδρος του ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Υπ.Οργανωτικού της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου
Βασίλης Πουλιέζος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΓΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ