10 Σεπ 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ν.Ε


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και προεκλογικής εγρήγορσης και δράσης πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συνεδρίαση της Ν.Ε . Τόσο το κλίμα ανόδου σε όλη την επικράτεια αλλά και ειδικότερα στο νησί μας με προσχωρήσεις στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ και με συμπολίτες μας να μας δηλώνουν καθημερινά την συστράτευση στον κοινό αγώνα ,ο προεκλογικός αγώνας προβλέπεται δημιουργικός και σίγουρα ελπιδοφόρος για τον τελικό αποτέλεσμα. Επίσης και η πρόθεση αρκετών συμπολιτών μας να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους υποδηλώνει την ανοδική πορεία του ΛΑ.Ο.Σ και στο νησί μας. Οι δε συμπολίτες μας αυτοί έχουν καταθέση τις αιτήσεις του απ' ευθείας στα κεντρικά του κόμματος μας οπότε και τα στοιχεία αυτών αλλά και ο ακριβής αριθμός αυτών (διψήφιος)δεν είναι δυνατόν αυτή την στιγμή να ανακοινωθούν
Στην Ν.Ε γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα μελών του κόμματος μας που δήλωσαν την πρόθεση τους να κατέβουν ως υποψήφιοι βουλευτές. Τα ονόματα αυτά είναι τα εξής: O νυν πρόεδρος της Ν.Ε κος Αναστάσιος Μαρίνος , ο νυν αντιπρόεδρος κος Αντώνης Ανδρεώλας , ο Γιώργος Γιατράς εκ των παλαιών στελεχών στο νησί μας ,ο Υπ.Οργανωτικού της Ν.Ε κος Βασίλης Πουλιέζος και ο γραμματέας της Ν.Ε κος Ανέστης Κοκκάκης.
Η Ν.Ε εύχεται και στους 5 υποψήφιους καλή τύχη , καλή δύναμη και καλό αγώνα ανεξάρτητα από το ποιοι θα λάβουν το χρίσμα του υποψηφίου.
Η Ν.Ε θα δώσει και αυτή την φορά τον αγώνα της με τον τρόπο που αρμόζει σε ένα δημοκρατικό και πατριωτικό κόμμα που σέβεται τους θεσμούς την δημοκρατία και τους Έλληνες πολίτες.
Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα δράσης της Ν.Ε κατά την διάρκεια του προεκλογικής περιόδου.


ο πρόεδρος ο Υπ.Οργανωτικού

Αναστάσιος Μαρίνος Βασίλης Πουλιάζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: