3 Σεπ 2009

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ..... ΦΥΓΗΣ


Μετά από απουσία και σιωπή αρκετών μηνών ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μιλήσει και αποφάσισε την προσφυγή στις κάλπες και πρόωρες εκλογές για τις αρχές Οκτωβρίου.
Υπέκυψε στις πιέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ και με πρόσχημα την άσχημη κατάσταση στην οικονομία , ξεχνώντας φαίνεται ότι αυτός και το κόμμα του είναι οι διαχειριστές των θεμάτων αυτών τα τελευταία 6 χρόνια , πάει τον τόπο στις εκλογές.
Είναι σίγουρο ότι ο τόπος μπαίνει σε μία δύσκολη περίοδο πολιτικής αστάθειας και πολιτικής αβεβαιότητας με ότι αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για την πατρίδα μας.
Τα πολιτικά παιχνίδια με το πρόσωπο αλλά και με το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας , η πιθανότητα επαναλαμβανόμενων εκλογών οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Είναι ώρα ευθύνης , ώρα αγώνα και μάχης. Ο πρωθυπουργός στα δύσκολα αποφάσισε να θυμηθεί τον θείο του και αποφάσισε να επιλέξει τον δρόμο της απόδρασης . Οι Έλληνες πατριώτες με μπροστάρη τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη δηλώνουν παρών και σε αυτή την μάχη.

Είναι σίγουρο ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει και πάλι το μήνυμα του και στα δύο μεγάλα κόμματα .........." Να φύγουνε να πάνε αλλού "


ο πρόεδρος ο Υπ.Οργανωτικού

Αναστάσιος Μαρίνος Βασίλης Πουλιέζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: