12 Ιουν 2008

Ζητάμε Δημοψήφισμα - Καταγγέλλουμε την υποκρισία

Αποτελούν πάγιες και ξεκάθαρες θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. τόσο η ανάγκη της προσφυγής σε Δημοψηφίσματα όσο και η καταγγελία των μικροπολιτικών παιχνιδιών και της κομματικής υποκρισίας.

Ζητάμε Δημοψήφισμα τώρα για την απόρριψη ή την αποδοχή της Ευρωσυνθήκης, άμεσα από τον Ελληνικό λαό! Και έχουμε καταθέσει ήδη τη δική μας αίτηση στη Βουλή των Ελλήνων.
Καταγγέλλουμε τα συμπαραταγμένα κόμματα ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ που, ενώ δεν αποδέχονται την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας ομονοώντας στην παραχώρηση του ονόματος με την ΝΔ, τώρα ζητούν την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για κάθε μεγάλο θέμα αντιγράφοντας την πάγια θέση του κόμματος μας.
Ιδιαίτερα καταγγέλλουμε το ΠΑΣΟΚ που αντιφάσκει τραγελαφικά, ζητώντας δημοψήφισμα ενώ ήδη υπερψήφισε την Ευρωσυνθήκη στη Βουλή, και υπενθυμίζουμε ότι, όταν ήταν στην κυβέρνηση, είχε επανειλημμένα ταχθεί ενάντια στα δημοψηφίσματα...

Υπενθυμίζουμε, ακόμα, την πάγια καταγγελία μας ότι και τα τέσσερα κόμματα -η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ- θέλουν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα κατακερματισμένη σε μειονότητες και την κατάργηση του Έθνους - Κράτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: