9 Ιουν 2008

ΟΙ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ


ΟΙ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

Tο μεσημέρι της Πέμπτης (5-6-08) μέλη της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού μαζί με τον πρόεδρο της Νεολαίας ΛΑΟΣ, Γιάννη Παναγιωτακόπουλο που βρέθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για διανομή φυλλαδίων και ενημέρωση των φοιτητών, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση ροπαλοφόρων μελών των ΕΑΑΚ και του ΔΙΚΤΥΟΥ. Αποτέλεσμα ο τραυματισμός του προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ. και ενός φοιτητού μέλους της Φ.Ο.Σ.

Η άνανδρη επίθεση 30 πλήρως εξοπλισμένων τραμπούκων εναντίον φυσικά άοπλων φοιτητών, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το πώς αντιλαμβάνονται τις έννοιες της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών οι ομάδες της άκρας Αριστεράς, που λυμαίνονται τα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα.

Η χούντα ακραίων αριστεριστών που δεν διστάζει να επιδίδεται ανεξέλεγκτα σε δολοφονικές επιθέσεις εναντίον εργαζόμενων, φοιτητών αλλά και... Πρυτάνεων έχει αντικαταστήσει επάξια την δράση των ταγματασφαλιτών και των γκαουλάϊτερς μέσα στα πανεπιστήμια, συγκροτώντας την σύγχρονη φρουρά της Νέας Τάξης και των απόψεων που φασιστικά αυτή θέλει να επιβάλει στην πνευματική κοινότητα της Πατρίδας μας.

Δίκαιη λοιπόν η αντίδραση σχεδόν όλων των κομμάτων και των Πρυτάνεων σε αυτή την επιχειρούμενη άλωση, καλό θα είναι όμως να αναλογιστούν κάποιοι και τις ευθύνες τους προκειμένου να πάρουν τις γενναίες αποφάσεις που χρειάζονται για να προστατευθεί επιτέλους το άσυλο ιδεών και η εύρυθμη λειτουργία των πανεπιστημίων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: