12 Ιουν 2008



Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

Οι χώροι του Παντείου Πανεπιστημίου χρησιμοποιούνται ως γιάφκα αριστεριστών.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε και μοίρασε σήμερα στο Πάντειο, το «Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου», αναλαμβάνει ουσιαστικά την ευθύνη της επίθεσης ροπαλοφόρων τραμπούκων, κατά του προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. (ΝΕ.Ο.Σ.) Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και φοιτητών της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού (Φ.Ο.Σ.).


Σε ένα κείμενο γεμάτο ψέματα, απειλές και ύβρεις, οι τραμπούκοι του Παντείου ανακοινώνουν την απόφασή τους, να απαγορεύσουν σε κάθε φοιτητή που πρόσκειται στην Φ.Ο.Σ. να εκφράσει εντός του Πανεπιστημίου τις απόψεις του για την Παιδεία, τα Εθνικά θέματα, την δράση των μηχανισμών προπαγάνδας της Νέας Τάξης. Μία μικρή μειοψηφία δηλαδή ακραίων αριστεριστών, συνεπικουρούμενη από εξωπανεπιστημιακά «γνωστά - άγνωστα» άτομα, αποφάσισαν την κατάργηση του ακαδημαϊκού ασύλου ιδεών μέσα στο Πάντειο με την ουσιαστική άδεια των Πανεπιστημιακών αρχών.


Το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργείται και μετά την πυρπόληση των βιβλιοπωλείων του βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνι Γεωργιάδη και του μέλους της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννη Γιαννάκενα στις 5/6, καθώς και τις άμεσες απειλές κατά της ζωής του προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλου, όπως ακουστήκαν στον αέρα, στην δημοσιογραφική του ραδιοφωνική εκπομπή το Σάββατο 7/6, επιβάλλει σε όλους τους δημοκρατικά σκεπτόμενους νέους, τις πολιτικές νεολαίες και τις φοιτητικές παρατάξεις να πάρουν θέση.
Θα πρέπει ακόμα η Πρυτανεία του Παντείου να εξηγήσει για ποιους λόγους έχει παραχωρήσει έναν χώρο του Πανεπιστημίου να λειτουργεί ως γιάφκα και βάση εξόρμησης τρομοκρατικών επιθέσεων που καταλύουν το Πανεπιστημιακό άσυλο ιδεών στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: