12 Νοε 2008

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Καθαριότητας, για αύξηση των τελών καθαριότητας για το έτος 2009, σε περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης, είναι απαράδεκτη και καταχρηστική.

Δεν είναι λογικό να υπερδιπλασιάζεται ο προϋπολογισμός μέσα σε 7 χρόνια, όταν έχει μειωθεί στο μισό το προσωπικό που ασχολείται με την διαχείριση των απορριμμάτων, όταν ο Δήμος Λαγανά έχει δική του υπηρεσία αποκομιδής και όταν επιπλέον δεν υπάρχει το 19% ΦΠΑ, με το οποίο επιβαρύνονταν η Επιχείρηση στα χρόνια της Λειτουργίας της.

Καλούμε την Διοίκηση του Συνδέσμου να ανακαλέσει την παραπάνω απόφαση, η οποία έχει προκαλέσει τη δυσφορία του Ζακυνθινού λαού.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Ζακύνθου, πέρα από τις ενέργειες που θα κάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Μπετίνη, με την προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152, θα προσφύγει τις επόμενες ημέρες και στα διοικητικά δικαστήρια κατά της εν λόγω απόφασης.

Τέλος ζητούμε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος για να διαπιστωθεί, εάν η διοίκηση του Συνδέσμου Καθαριότητας προχώρησε σε κάλυψη απαιτήσεων προμηθευτών της Επιχείρησης Καθαριότητας, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε διαδικασία λύσης και εκκαθάρισης, ενώ υπάρχουν ακόμα χρέη σε εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: