1 Νοε 2008

Τιμή στους ήρωες , ΟΧΙ στο ευτελισμό και την καπηλεία των επετείων για μικρο κομματικά συμφέροντα

Με παρουσία στις επετειακές εκδηλώσεις και κατάθεσεις στεφάνων σε σχεδόν όλους τους δήμους του νησιού μας τίμησε φέτος η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Σε μια εποχή που τα διάφορα φερέφωνα της Νέας Τάξης διαλαλούν για την μη αναγκαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων (κατάργηση των παρελάσεων, παράδοση της σημαίας σε αλλοδαπούς μαθητές , περιορισμό της σχετικής με τις επετείους σχολικής ύλης μαθημάτων ) η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ στην Ζάκυνθο έδειξε τον δρόμο της ηθικής και εθνικής υποχρέωσης ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ να τιμούν αυτούς που πολέμησαν για να απολαμβάνουμε εμείς όλοι σήμερα την Ελευθερία μας.
Οι εθνικές επέτειοι θα πρέπει να είναι ημέρες τιμής και δόξας προς τους αγωνιστές σε αυτούς που έδωσαν και την ζωή τους για την Πατρίδα και την ΛΕΥΤΕΡΙΑ μας. Δεν θα πρέπει να εκφωνούνται λόγοι κενού περιεχομένου ούτε και να εξαγγέλλονται έργα , επιδοτήσεις και διάφορα άλλες μεγαλόστομες εξαγγελίες. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνονται πεδίο μικρό κομματικών επιδιώξεων ,οι δε διάφορες κοινωνικές ομάδες μπορούν να διαλέξουν μια άλλη οποιαδήποτε ημέρα για την προώθηση των αιτημάτων τους. Δυστυχώς για το νησί μας και σε αυτήν την επέτειο το ΚΚΕ θεώρησε ότι θα πρέπει να εισβάλει στον χώρο της παρέλασης για να προβάλει τα αιτήματα του. Έ ,δεν έχουν τον Θεό τους...συγνώμη τον Στάλιν τους. Και εμείς σαν Έλληνες πατριώτες ήμαστε υπέρ της μητρότητας και στηρίζουμε την Ελληνίδα μάνα για πολλούς και διάφορους λόγους.
Αλήθεια γιατί τόσο εμμονή για την συγκεκριμένη περίπτωση ; Μήπως πρόκειται για εσωτερική διαμάχη η απλά λόγο της σχέσης της εγκύου με στελέχη του Περισσού. Πάντως δεν έχουμε δει τέτοια "επαναστατική δράση" και για άλλους εργοδότες πιο "κακούς" .
Στηρίζουμε τους εργαζομένους τους αγρότες αλλά και την ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε την ηθική ,κοινωνική και οικονομική τους εξόντωση τους ή μήπως εκεί στοχεύετε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και τα διάφορα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας και φυσικά και η δικαιοσύνη για να λύση τις όποιες διαφορές εργοδοσίας και εργαζομένου. Ή μήπως δεν πιστεύετε σε αυτά ;Τώρα εάν κρίνουμε από τα γεγονότα του καλοκαιριού στο Αστυνομικό τμήμα της πόλης μας ίσως και να μην πιστεύετε
Δικαίωμα σας , όπως και δικαίωμα μας και όλης της Ζακυνθινής κοινωνίας να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
Θερμή παράκληση όμως σε εσάς αλλά και στους εκπροσώπους του δικομματισμού που μας επισκέπτονται μόνο σε κάθε επέτειο και μας κουράζουν με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τις χιλιοειπωμένες εξαγγελίες τους, αφήστε μας να γιορτάσουμε τις Εθνικές επετείους με το τρόπο που αρμόζει.
Τιμή λοιπόν στους ήρωες του έπους του 1940. ΌΧΙ στην εκμετάλλευση των επετείων .
Ψηλά η σημαία του Έθνους , ψηλά η σημαία του αγώνα για την εθνική και την κοινωνική καταξίωση και ολοκλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: