30 Ιουλ 2010

Μνήμη Ίωνος Δραγούμη 2010



Με την συμμετοχή εκατοντάδων συναγωνιστών (παρά την δύσκολη ημερομηνία και την έλλειψη βενζίνης) πραγματοποιήθηκε εχθές για άλλη μία φορά η τελετή μνήμης, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Ίων Δραγούμης. Συνδιοργανωτες η «Επιτροπή Μνήμης Ίωνος Δραγούμη» και η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ.
Για άλλη μία φορά ακούστηκε δυνατά στο κέντρο της Αθήνας το προσκλητήριο του προφήτη των ιδεών μας: "Ίων Δραγούμης: Παρών!!!"
Στην εποχή που διανύουμε όπου όλοι κοιτούν τι λεφτά θα πάρουν από την μία, αλλά δεν χάνουν επεισόδιο από την τουρκική σειρά που προβάλλει «ελληνικό» κανάλι, υπάρχουν Έλληνες που αδιαφορούν γι’ αυτά. Αψηφούν την υλική και αποχαυνωτική πλευρά του πράγματος και συνεχίζουν να πιστεύουν σε ιδανικά, αξίες και πιστεύω. Μαζεύτηκαν και εφέτος στην λευκή στήλη (έναντι του ξενοδοχείου Χίλτον) για να συμμετάσχουν στην 90η επέτειο μνήμης και τιμής στον Ίωνα Δραγούμη. Τιμή στον πάντα επίκαιρο οραματιστή του Ελληνισμού που έδινε την μάχη μέσω της γραφίδας του σηματοδότησε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού εθνικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: