12 Ιουν 2009

θέματα συνεργασίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου δηλώνει σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί συνεργασιών η στήριξης σε συγκεκριμένο πολιτευτή της Ν.Δ ότι οι όποιες δηλώσεις εάν και εφόσον έγιναν εκφράζουν καθαρά προσωπικές απόψεις και όχι την επίσημη θέση και γραμμή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου.

Η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ έχει δημιουργήσει πλέον ισχυρές <<γέφυρες συνεργασίας>> με όλη την Ζακυνθινή κοινωνία και αυτό φάνηκε άλλωστε και στις πρόσφατες εκλογές , και με την τοπική κοινωνία θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί " ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ " για να έχουμε την Ζάκυνθο των ονείρων μας . Και έχοντας αυτό σαν πυξίδα για την μελλοντική μας πορεία δηλώνουμε ότι είμαστε ανοικτοί σε ΟΛΟΥΣ να έρθουν κοντά μας.

Όμως , οι δε οποιαδήποτε συνεργασίες αν και όποτε γίνουν θα είναι πάνω σε βάση ιδεών και προτάσεων σε συγκεκριμένα πολιτικά ζητήματα ( λαθρομετανάστευση , ασφάλεια , διαφθορά , έργων υποδομής , προβολής του νησιού ) και όχι σε βάση φιλικών , οικογενειακών επαγγελματικών η άλλων σχέσεων και σίγουρα θα γίνουν μετά από συζήτηση των μελών και φίλων του κόμματος μας . Ο ΛΑ.Ο.Σ μεταφέρθηκε από την πολυκατοικία και δημιουργεί το δικό του δυνατό και ισχυρό οικοδόμημα φτιαγμένο από καινούργια και άφθαρτα υλικά.

Με την στήριξη και την δύναμη που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια: