8 Ιουν 2009

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Η Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Ζακύνθου ευχαριστεί τον Ζακυνθινός λαό, για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας έδωσε στις Ευρωεκλογές, υπερδιπλασιάζοντας το ποσοστό που είχε λάβει στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, κατατάσσοντας το ΛΑ.Ο.Σ ως 4ο κόμμα για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες, είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Τη συντριβή της κυβερνώσας παράταξης στη Ζάκυνθο, την είχαμε προβλέψει στις ανακοινώσεις μας, στη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο νησί μας. Ο Ζακυνθινός λαός είναι εξαγριωμένος για τη κυβερνητική στάση, απέναντι στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.
Τα μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν με τη λειτουργία του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου, η έλλειψη έργων υποδομής (λιμάνι, αθλητικές υποδομές, οδικό δίκτυο), τα προβλήματα με το νερό και την καθαριότητα, οι χαμηλές τιμές στα αγροτικά προϊόντα, ο υπερβολικός αριθμός των μεταναστών, τα σκάνδαλα στο Δήμο Ζακυνθίων και στους συνδέσμους για την εξιχνίαση των οποίων η δικαιοσύνη αργεί χαρακτηριστικά, είναι κυρίως τα ζητήματα που μας έθεσαν οι Ζακυνθινοί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Για την επίλυσή τους πρέπει να εργαστούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλοι μαζί, από το δικό του μετερίζι, για να οδηγήσουμε το νησί στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Η «ελεύθερη πτώση» της Ν.Δ. σε όλα τα Ιόνια Νησιά, δείχνει την ανεπάρκεια του Περιφερειάρχη των Ιονίων Νησιών κου Βόσδου, να αντιμετωπίσει τα σύνθετα προβλήματα της περιφέρειας. Η παραίτησή του θα ανοίξει τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, που όλοι ευχόμαστε. Αρκεί πρώτα να μας εξηγήσει, γιατί σταμάτησαν τα έργα της ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου και που ακριβώς βρίσκονται τα αθλητικά έργα στη Ζάκυνθο του προγράμματος «Ελλάδα 2004»

Δεν υπάρχουν σχόλια: