16 Ιουν 2009

Ας αναλάβουν τις ευθύνες ....και τις σκούπες τους











Η Ν.Ε του ΛΑΟΣ Ζακύνθου καταδικάζει τα φαινόμενα ρύπανσης που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Ζακύνθου. Και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 13/6 πραγματοποιήθηκε στην πόλη στο χώρο έξω από τον κινηματογράφο Φώσκολο εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Σύριζα και οι Οικολόγοι Ζακύνθου. Θεώρησαν οι οργανωτές καλό να βρωμίσουν τους γύρο τοίχους με συνθήματα , τους κεντρικούς δρόμους με αφίσες , επιβαρύνοντας την ήδη άσχημη κατάσταση (ας είναι καλά το ΚΚΕ με την εκτεταμένη αφισορύπανση ) και αφήνοντας παντού μπουκάλια μπύρας. Φαίνεται δεν μπόρεσαν να το χωνέψουν καλά ότι ο Λαός τους γύρισε την πλάτη και έτσι το "έριξαν" στο ποτό. Απόδειξαν και πάλι περίτρανα ότι τα όσα περί οικολογικής ευαισθησίας και προστασίας του περιβάλλοντος ευαγγελίζονται δεν είναι παρά "στάχτη" στα μάτια του κόσμου.
Βρόμισαν , ρύπαναν αλλά ευτυχώς......απήλθαν !!!
Τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών έστειλαν το μήνυμα τους. Φαίνεται , όμως ότι δεν είναι μόνο η κυβέρνηση που δεν το κατάλαβε. Ο καιρός γαρ εγγύς όμως και σύντομα θα έχουμε και τις βουλευτικές εκλογές και εκεί θα ξαναπάρουν το μήνυμα όσοι δεν το κατάλαβαν ακόμα. !!!
Ευτυχώς τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ζακυνθίων βελτίωσαν κάπως την κατάσταση με επιχείρηση........"σκούπα"

Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ηταν εκδηλωση ηταν "αντιρατσιστικο φεστιβαλ" αλλα δεν υπαρχουν τετοιες λεξεις στο λεξιλογιο σας. οι μαλακες που γραφουν "ζητω το εθνος" στους τοιχους δεν σας ενοχλουν?

Ανώνυμος είπε...

ha.ha...re megale ti les.
3 kai o koukos kai milas kai gia festival...ha..ha..ha..
pantos emena den me xalaei to ZHTO TO ETHNOS opou kai an einai grammeno