15 Ιαν 2009

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ


Φαίνεται ότι η αλληλεγγύη τέλειωσε η μάλλον δεν περισσεύει για να δώσουν και λίγο στους αδελφούς μας Βόρειο Ηπειρώτες όλοι αυτοί οι σύλλογοι , φορείς , δήμαρχοι εκπαιδευτικοί κτλ. Τους τελείωσε στη Γάζα. Φαίνεται ότι είναι κάτι σαν τις γάζες στα ελληνικά νοσοκομεία.
Δεν διαφωνούμε με τις ανακοινώσεις για συμπαράσταση και έκφραση αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό που για ακόμα μία φορά έρχεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του πολέμου και της βαρβαρότητας.
Είμαστε όμως αντίθετοι στο να κλείνουμε τα μάτια στην αδικία που γίνεται στην Βόρειο Ήπειρο αλλά και στους Έλληνες στην περιοχή των Σκοπίων όπου τους αρνούνται ακόμα και την Ελληνική καταγωγή τους.
Στα δε πρόσφατα επεισόδια στην Χειμάρα προκλήθηκαν συμπλοκές, υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις 14 ομογενών , μετά από έφοδος από περίπου 200 άνδρες των ειδικών σωμάτων της Αλβανικής αστυνομίας η οποία έσπευσε να υποστηρίξει την ιδιωτική εταιρεία Riviera Sh.P.K. και να καταπατήσει βίαια περιουσίες ομογενών.
Και ενώ τελείωσε η μάλλον δεν περίσσεψε μία έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης , περισσεύει η υποκρισία.
Και μια και ο λόγος περί υποκρισίας αλήθεια δεν είδαμε τους "γνωστούς" ούτε και του "άγνωστους" κύκλους και φορείς να κάνουν μια πορεία συμπαράστασης στους δρόμους της Ζακύνθου για τον νεαρό αστυνομικό Διαμαντή Ματζούνη !!!
Αλλά να μην περιμένουμε και πολλά , απλά ο χρόνος άλλαξε και όχι τα μυαλά .
Η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου εκφράζει την συμπαράσταση της τόσο στους ΑΔΕΛΦΟΥΣ μας στην Βόρειο Ήπειρο όσο και στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό

Καλή χρονιά με λιγότερη υποκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: