2 Ιουλ 2008

'Ενας χρόνος κοινοβουλευτικής παρουσίας του ΛΑ.Ο.Σ

Μέσα σε εορταστικό κλίμα διεξηχθή την περασμένη Πέμπτη 26/6 στην Αθήνα η δεξιώση που παρέθεσε ο Προέδρος του ΛΑ.Ο.Σ στην Κ.Ο και στους στενούς επιτελικούς του συνεργάτες .
Η εκδήλωση είχε έντονο Ζακυνθινό χαρακτήρα μια που εκτός απο την παρουσία του προέδρου της Ν.Ε κ. Αναστασιου Μαρινου υπήρξε και ολιγομελής ομάδα Ζακυνθινών καλλιτεχνών που έδωσαν ένα ιδιαίτερο τόνο στην έκδηλωση .
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Προεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ.Γ.Καρατζφέρης ευχαρίστησε όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια και στον κοινό αγώνα για να κατορθώσει το κόμμα να αποσπάσει τα εύσημα και την αναγνώριση απο όλους τους πολιτικούς φορείς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : << Δεν υπάρχει κανένα κόμμα μέσα στην βουλή και κανένας δημοσιογράφος που να μην λέει ότι η Κ.Ο του ΛΑ.Ο.Σ έιναι η πιο μαχητική και η επαρκέστερη. Εγώ απο την μεριά μου , αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιοτήτα είναι ότι για να σας ξεκουράσω από το συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο και την αδιάκοπη κοινοβουλευτική δράση, στις επόμενες εκλογές που θα είναι το Σεπτέμβρη αντί για δέκα , οι βουλευτές μας θα είναι τουλαχιστον είκοσι ! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια: