13 Ιουν 2012

Ο υπ.βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Βασίλης Πουλιέζος στην ΕΡΑ Ζακύνθου


Ο υπ. βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κος Βασίλης Πουλιέζος παρευρέθηκε σήμερα σε "στρογγυλό τραπέζι" καλεσμένος της ΕΡΑ Ζακύνθου με συντονιστή την δημοσιογράφο Μιμίκα Παρθύμου .
Ο υπ. βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας , για την οικονομία και τα σχέδια του ΛΑ.Ο.Σ για έξοδο από την κρίση , για τα εθνικά θέματα και την αδιαπραγμάτευτη θέση στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας , για την υποστήριξη μας στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.
Να σημειωθεί ότι ήταν ο μόνος που ζήτησε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ενώ ο εκπρόσωπος του Σύριζα απέφευγε να πάρει θέση στο θέμα της λαθρομετανάστευσης ο δε εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσίασε το έντυπο με τις θέσεις του κόμματος του στο οποίο υπήρχε παντελής έλλειψη θέσεων στο θέμα της λαθρομετανάστευσης
Στο θέμα της συγνώμης που είπε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ(ισταν) προς τον Ελληνικό λαό ο κος Πουλιέζος είπε πως αυτή δεν είναι αρκετή αλλά ούτε και ειλικρινής και πως εάν δεν υπάρχει ένα νέο Γουδί για να τιμωρήσει τους ενόχους τους ξεπουλήματος και της προδοσίας τότε η λύση για αυτούς είναι να κάνουν χαρακίρι αντι να αυτοκτονούν δυστυχώς καθημερινά πλέον οι Έλληνες πολίτες.
Σε ότι αφορά τα τοπικά θέματα μεταξύ άλλων τονίστηκε η αντίθεση του ΛΑ.Ο.Σ για δημιουργία ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ στον Βραχίωνα και η ανάγκη δημιουργίας ειδικού χώρου για στο Γ.Ν.Ζακύνθου για την προετοιμασία των νεκρών και την τέλεση δέησης πριν την μεταφορά τους εκτός νοσοκομείου.
Τέλος ο κος Πουλιέζος κάλεσε σε αγώνα και συσπείρωση όλους τους Έλληνες πατριώτες τόσο για τις εκλογές στις 17/6 όσο και για την επόμενη περίοδο ώστε ενωμένοι ΟΛΟΙ οι Έλληνες να χτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών που θα φέρουν το ΛΑ.Ο.Σ και πάλι μέσα στην βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: