21 Δεκ 2011

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ


H Eλλάδα πάσχει από πολλά άσχημα πράγματα , για τα πιο πολλά φταίει η πολιτική ηγεσία του τόπου όπου εδώ και πολλά χρόνια και ειδικά μετά το 1974 έχει οδηγήσει την χώρα στο σημείο που είναι σήμερα .( χάλια οικονομία , χάλια παιδεία , εγκληματικότητα , λαθρομετανάστευση κτλ ).
Ένα μερίδιο ευθύνης έχει και ο αποκαλούμενος κυρίαρχος λαός που με τις επιλογές του όσο αφορά στο ποιος θα κυβερνήσει αλλά ...και το πως δρα γενικότερα σαν πολίτης αυτής της χώρας.
Στο παρελθόν ,χωρισμένος σε μπλέ και πράσινους πιο παλιά σε βενιζελικούς και Βασιλικούς και στις μέρες μας με μνημονιακούς και δήθεν και αντιμνημονιακούς και δήθεν. Σε πατριώτες και δήθεν πατριώτες ( πλέον ακόμα και ο Τσίπρας μιλάει για Ελλάδα , εθνική περιουσία κτλ ) σε προδότες και μη προδότες με η χωρίς εισαγωγικά.
Παραμένει χαρακτηριστικό της αντιπαλότητας αυτής η λογική της κριτικής ( με πολλά εισαγωγικά εδώ ) της αντιπολίτευσης ,της πολιτικής και της κομματικής με μέσα και τρόπους απίστευτα κανιβαλικούς θα έλεγα.
Και ενώ την συντριπτική ευθύνη για όλα αυτα που συμβαίνουν σήμερα ευθύνεται το καθεστώς του δικομματισμού κάποιοι τους αρέσει να κάνουν κριτική αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς από τους οποίους ίσως θα μπορέσουν ( νομίζουν) να κλέψουν κάποιο ψήφο.
Και αντί ο αντίπαλος να είναι οι νεο-φιλελευθερες επιλογές και οι νεοταξικές κατευθύνσεις του κυβερνητικού μπλόγκ της μεταπολίτευσης ασχολούνται με το σαρδάμ ενός , την παραίτηση κάποιου άλλου ( ακόμα και εάν αυτή έγινε πριν χρόνια)
Και ενώ για πρώτη φορά έχουμε όχι μόνο στην Βουλή αλλά και στην κυβέρνηση εκπροσώπους του πατριωτικού χώρου και ενώ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι στο καλό θα καταφέρουν εκεί που πήγαν κάποιοι αρχίσαν από το πρώτο κλάσμα του δευτερολέπτου με την υπουργοποιήση τους να λένε διάφορα , να γράφουν διάφορα και φυσικά τις πιο πολλές φορές καλυμένοι πίσω από την ανωνυμία τους , πίσω από κάποιο πληκτρολόγιο.
Άτομα που πολλές φορές ντρέπονται να εκφράσουν τις ιδέες τους όταν εμφανίζονται με το πρόσωπο και το όνομα τους.
Όπως λέει και ο συναγωνιστής Νίκος Τζιόπας " Εσείς, οι μεγάλοι εθνικισταράδες, φάγατε στην μάπα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ επί 37 χρόνια. Με τον ΛΑ.Ο.Σ. σας έπιασε η κωλοπιλάλα; "
Υπομονή λοιπόν και ο καιρός θα δείξει και σύντομα μάλιστα για το ποιός είναι πραγματικά ο καθένας και που το πάει κάποιος είτε υπουργός , είτε μέλος ενός κόμματος, είτε πρόεδρος νεολαίας είτε σαν "απλός" πολίτης γιατί και ο ΠΟΛΙΤΗΣ έχει και αυτός ευθύνη.
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σπιλώνετε ανθρώπους που πέρασαν τη ζωή τους στην μοναξιά του «χώρου», πάντοτε συνεπείς και αγωνιζόμενοι. Την στιγμή μάλιστα, που πολλοί από εσάς δεν ήσασταν καν εκεί! Τον Πατριωτισμό τους θα τον κρίνετε. Έχετε χρόνο. Όχι όμως πριν δείτε τα αποτελέσματα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ λοιπόν για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Βασίλης Πουλιέζος

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΟΠΑΣ.