21 Ιουλ 2009

Εξέλιξη υπόθεσης απόπειρας εμπρησμού γραφείων Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ζακύνθου


Κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές , ήταν πολλές φορές που στα μέλη του κόμματος μας τέθηκε το θέμα της απόπειρας εμπρησμού των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ζακυνθίων το καλοκαίρι του 2007 αλλά και γενικότερα περί των θεμάτων αδιαφάνειας στα οικονομικά του Δήμου Ζακυνθίων και για το πιο σημείο βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης . Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στην επιθυμία πολλών συντοπιτών μας , που βλέπουν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ διαφέρει και ότι συμβάλει στην προσπάθεια για κάθαρση και εξυγίανση του πολιτικού συστήματος , η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ στην Ζάκυνθο ζήτησε από τον βουλευτή του κόμματος κ . Μάκη Βορίδη να υποβάλει σχετική επερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό.

Για την Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου

ο προέδρος Αναστάσιος Μαρίνος ο Υπ.Οργανωτικού Βασίλης Πουλιέζος



ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Θέμα: «Εξέλιξη υπόθεσης απόπειρας εμπρησμού γραφείων Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ζακύνθου»

Το καλοκαίρι του 2007 ο τότε Δήμαρχος Ζακυνθίων κ. Τσαγκαρόπουλος Άκης και ο προιστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Στεριώτης Βασίλης, συνελήφθησαν μαζί με άλλα άτομα, με βαριές κατηγορίες που αφορούσαν την απόπειρα εμπρησμού των γραφείων των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου (ηθική αυτουργία σε απόπειρα εμπρησμού και απόπειρα έκρηξης με κίνδυνο ανθρώπινων ζωών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κλπ).

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Ποια είναι η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης;
2. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα των Επιθεωρητών του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τα θέματα οικονομικών ατασθαλιών του Δήμου Ζακυνθίων ;

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Χ. ΒΟΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: