3 Μαΐ 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 1ης ΜΑΙΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της Ελληνικής εργατικής πρωτομαγιάς την Παρασκευή 1η Μαΐου έξω από το χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.

ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Οι Έλληνες πατριώτες έδωσαν δυναμικό παρόν παρά το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας που καλλιεργήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Υβριστικά συνθήματα που γράφτηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και απέναντι από τα γραφεία της Ν.Ε χαρακτήρισαν το ύφος και το ήθος των ιδεολογικών μας αντιπάλων. Επιπλέον οι "περιπολίες" των γνωστών αγνώστων και όχι μόνο, από πολύ νωρίς γύρω από τον χώρο της εκδήλωσης δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν την προσέλευση του κόσμου. Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και την επομένη ημέρα με ψευδή δημοσιεύματα περί ακύρωσης της εκδήλωσης από την μία , και την αποσιώπηση του γεγονότος από την άλλη.

Χάριν όμως στις προσπάθειες της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου και την καλή οργάνωση αποφεύχθηκαν εντάσεις ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιτυχή τέλεση της εκδήλωσης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της Ν.Ε κος Μαρίνος Αναστάσιος , ο αντιπρόεδρος κος Ανδρεώλας Αντώνιος και ο γραμματέας κος Κοκκάκης Ανέστης. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η κυρία Σπαθάτου Αδαμαντία εκπροσωπώντας τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου θα συνεχίσει να δίνει δυναμικό παρόν , αγωνιζόμενη υπέρ των δικαιωμάτων του Έλληνα εργάτη.

Η ταξική συνείδηση είναι μία απάτη , Δουλεία στον ΈΛΛΗΝΑ εργάτη

για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου
o Υπ.Οργανωτικού Πουλιέζος Βασίλης

Για την Ελλάδα και τους Έλληνες , για την πατρίδα και τον Λαό





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ Ο KARA - ZAFFERI ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ "SECURIMI", ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "MIT" ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ "INTELLIGENCE SERVICE" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΙΑ ΛΗΨΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΟΤΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ (ΗΤΟΙ 2,5% ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 3,5%) ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ (ΕΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ) ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ (ΙΔΕ ΒΑΪΤΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ) ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ (ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ") (ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ.) ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ (ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ "ΣΕΑΤΟ", "ΗΠ.Ε.Ι." ΚΑΙ "Θ.Ι.Μ." ), ΗΤΟΙ "ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ" Ή "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ" , ΚΑΙ "ΘΙΒΕΤ - ΙΝΔΙΑΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ".


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/05/blog-post.html

neospatras είπε...

τι λεει αυτος ο τρελλος απο επανω??? χαχαχα

μπραβο παιδια συγχαρητηρια απο πατρα, ειστε οι πρωτοι που ξεκινησατε την πρωτομαγια για το λαος, καθε χρονο ελπιζω και περισσοτεροι να ειμαστε.....

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστές μπράβο για την εκδήλωση , μακάρι του χρόνου το κόμμα να κάνει κεντρική εκδήλωση για την εργατική πρωτομαγιά. Καλή συνέχεια και πάλι μπράβο για την πρωτοποριακή (εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ) εκδήλωση

Υ.Γ πολύ σωστά και τα συνθήματα σας

neospatras είπε...

paidia emena den moy arese to synuhma me thn tajikh syneidhsh, dhladh na mhn exoyme taxikh syneidhsh???

Mathitis είπε...

oi peripolies ton gnoston agnoston fakelothikan e?gt valate kapoion "kirio"(xafie) me mia fotografiki mixani kai opoios pernage ton fakelonate.kai leo ego me to mikro m mialoudaki.apo pote exete to dikaioma diaxeirisis prosopikon stixeion?me rotisate emena an thelo na me fakelosete?ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

foititis F.O.S είπε...

siga re "mathiti" min se paroun kai ta klamata!!! apo tin mia ta "prosopika dedomena " kai apo tin alli etoimazeis kremales....ante dialexe telika poio dromo tha pareis , oi synodoiporoi sou den sou exoun pei akoma ? alla ti tis itheles tis boltes ston xoro this ekdilosis esy ...."mathitis" pragma. ante anoixe kanena biblio gia to sovietiko sou paradeiso kai ase tis proines ....'peripolies"......blaptoun sovara tin ygeia

Mathitis είπε...

Diladi logo tis ekdilosis apagorevotan na perasei o opoiosdipote apo to "Stratopedo" sas e?Zito i dimokratia!Ta complex sou kai oi fovies vlaptoun sovara tin igeia file m foititi :)

foititis F.O.S είπε...

gia tin tampakiaera omos den mas eipes tipota....mougka. Kai den moules episis , ekeines tin kremales tha tis stisis akoma "dimokratike" "mathiti" ???
Reeeee , sas exei parei xampari o kosmos.....oso gia ta "stratopeda" pou les , blepo sou exei meinei apo ton paterouli Stalin.

p.s tin "dimokratia" sas tin eidame stis sxoles me tis ekloges DAP kai aristera enantion tis F.O.S