1 Αυγ 2008

Συνέντευξη τύπου του γ.γ της Κ.Ο του ΛΑ.Ο.Σ και βουλευτή Α΄ Πειραιώς και Νήσων κ. Αποστολάτου Βα'ί'τσης στα τοπικά ΜΜΕ



Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα o βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων κ. Αποστολάτος υπεύθυνος και για την Ζάκυνθο. Στη συνέντευξη του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Αποστολάτος αναφέρθηκε στα πολλά και δυστυχώς χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας. Ο κ. Αποστολάτος ιεραρχώντας τα προβλήματα αναφέρθηκε στα θέματα του περιβάλλοντος και ειδικότερα στο θέμα του πόσιμου νερού , στο θέμα του πολιτισμού όπου ανέφερε το μουσείου Σολομού και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εκεί και ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την ερώτηση του συναδέλφου του βουλευτού κ.'Αδωνι Γεωργιάδη στο θερινό τμήμα της βουλής σχετικά με το θέμα του μουσείου. Ο κ. Αποστολάτος αναφέρθηκε επίσης στα θέματα της ασφάλειας της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης όπου τόνισε ότι δυστυχώς δεν είναι μόνο θέματα τοπικά αλλά απασχολούν όλη την Ελληνική επικράτεια και αναφέρθηκε στη θέση του ΛΑ.Ο.Σ για ποσόστωση όσο αναφορά το θέμα των λαθρομεταναστών. Λόγο και της επιστημονικής ιδιότητας του ο κ. Αποστολάτος αναφέρθηκε και στα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην Ζάκυνθο και γίνονται ιδιαίτερα πιο οξύ κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγο και του μεγάλου αριθμό επισκεπτών.


Κλείνοντας ο κ. Αποστολάτος ευχαρίστησε τα μέλη της Ν.Ε και τον προέδρο της κ. Αναστάσιο Μαρίνο για την υποδοχή και την φιλοξενία που του επιφύλαξαν.


Το προηγούμενο βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα στελέχη του κόμματος στη Ζάκυνθο και συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και η αντιμετώπιση τους όσο και ο πολιτικός σχεδιασμός και δράση της Ν.Ε .
Το παρόν στην συνέντευξη έδωσε και το ιστορικό στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ στην Ζάκυνθο και πρώην υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Γιατράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: