2 Μαΐ 2012

Την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στην Ζάκυνθο πραγματοποίησε σήμερα η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ


Την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στην Ζάκυνθο πραγματοποίησε σήμερα η Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ .

Την παρουσίαση έκανε ο Υπ.Τύπου της Ν.Ε κος Βασίλης Πουλιέζος.

Ο κος Πουλιέζος αναφέρθηκε στο έργο που επιτεύθηκε κατά την μικρή σε διάρκεια παραμονή του ΛΑ.Ο.Σ στην κυβέρνηση όπως το σταμάτημα της ανέγερσης του Ισλαμικού κέντρου στον Βοτανικό , την απόσυρση του νομοσχεδίου για την αποφυλάκιση εγκληματιών κυρίως λαθρομεταναστών , όπως επίσης την νομιμοποίηση της χρήσης και κατοχής ναρκωτικών. Τόνισε το γεγονός ότι πλέον σχεδόν όλα τα κόμματα έχουν συνηδειτοποιήσει των πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τις αρνητικές απο αυτήν συνέπειες όπως της αύξησης της εγκληματικότητας, της αναφάλειας, της ανεργίας.
Το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα κόμματα αντιγράφουν τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ σημαίνει δικαίωση των αγώνος που γίνεται εδώ και χρόνια.
Πλέον λέξεις όπως "ΑΟΖ" , "λαθρομεταναστευση και απέλαση " , πάταξης του παρεμπορίου , ασφάλεια του πολίτη κυριαρχούν πλέον ( και επιτέλους) στην πολιτκή ατζέντα.
Οι δύο υποψήφιοι ο κύριος Μαρίνος Αναστάσιος και ο κύριος Κόκκορης Κωνσταντίνος αναφέρθηκαν τόσο στην γενική πολιτική σκηνή όσο στα τοπικά θέματα λέγοντας ότι είναι κρίμα το νησί μας να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση ενώ έχει τις δυνατότητες εκείνες να αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς.
Η κυρία Κωστάκου Αθανασία η 3η υποψήφια δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην σημερνή παρουσίαση λόγο προβλήματος υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: