27 Οκτ 2011

Έλληνες ..."Alors c'est la guerre" - Ζήτω η 28η Οκτωβρίου


Η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου , η επέτειο του ΟΧΙ ,ήταν , είναι και θα είναι για τους Έλληνες ημέρα μνήμης , τιμής και έμπνευσης.
Η Ελλάς πάντα πραγματοποίησε άθλους όταν στον τιμόνι της χώρας υπήρχαν Ηγέτες με όραμα με εθνικό φρόνημα και συναίσθηση του καθήκοντος.
Τιμούμε αυτές τις ημέρες τους Έλληνες εκείνους που αγωνίστηκαν, που θυσιάστηκαν για να παραμείνει η πατρίδα μας ελεύθερη και περήφανη.
Τιμούμε εκείνους τους Έλληνες που δεν φοβήθηκαν την δύναμη του εχθρού που δεν "Μήδισαν" αλλά έτρεξαν τραγουδώντας να επανδρώσουν τις επάλξεις της αντίστασης , του αγώνα ακολουθώντας έτσι τα βήματα των προγόνων τους.
Δυστυχώς για την πατρίδα μας σήμερα δεν υπάρχουν οι ηγέτες εκείνοι που θα την οδηγήσουν στην μάχη , στον αγώνα ,στον δρόμο της αντίστασης, στην Νίκη .
Δυστυχώς για την πατρίδα μας αντί για τους Ηγέτες του μεγάλου ΟΧΙ στην εθνική ταπείνωση ,του ΟΧΙ στην απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας έχουμε μία κυβέρνηση παραδομένη στις εντολές του 4ου Ράιχ και τους διεθνούς κεφαλαίου.
Αντι λοιπόν του μεγάλου ΟΧΙ είπαν το μικρό Ναι στην παράδοση άνευ όρων ,είπαν Ναι στην θεσμοποιήσει της εθνικής ταπείνωσης. Τα μεγάλα ΟΧΙ θέλουν Ηγέτες , τα μεγάλα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες.
Υπάρχει όμως και ο δρόμος του αγώνα , του καθήκοντος.....Έλληνες ..."Alors c'est la guerre "


("Ώστε λοιπόν έχουμε πόλεμο " για να θυμηθούμε και την ιστορική φράση του Ηγέτη της εποχής Ιωάννη Μεταξά)

Χρόνια πολλά και καλό αγώνα

Βασίλης Πουλιέζος μέλος της Ν.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: