2 Μαρ 2011

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου εκφράζει την λύπη της για την άγρια δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών της ομάδας "ΔΙΑΣ "

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου εκφράζει την λύπη της για την άγρια δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών της ομάδας "ΔΙΑΣ " . Η σκέψη όλως μας είναι μαζί με τις οικογένειες των δύο άτυχων νέων και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμός τους.
Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στους τραυματίες αστυνομικούς και γρήγορα και πιο δυνατοί να επιστρέψουν στα σπίτια τους και στην υπηρεσία τους.
Εκφράζουμε επίσης την αμέριστη συμπαράσταση μας στην μεγάλη οικογένεια των Ελλήνων αστυνομικών που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πραγματικοί υπερασπιστές του δικαίου και της έννομης τάξης στην πατρίδα μας και όπου καθημερινά δίνουν πραγματικές μάχες εναντίων του εγκλήματος.
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή στην Ελλάδα η κυβέρνηση , η κυβέρνηση των Ελλήνων θα πράξει αυτό που πρέπει για το καλό όλων μας και η ΕΛ.ΑΣ να μη γίνεται σάκος του μποξ και όργανο προς χρήση για πολιτικά παιχνίδια ή μέσο εξυπηρέτησης διαφόρων συμφερόντων.

εκ μέρους της ΝΕ
ο Βασίλης Πουλιέζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: