27 Οκτ 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΧΙ ! ! !


Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις της όσο αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσει στα εθνικά θέματα. Πιστή στην γραμμή Σημίτη(αποχριστιανοποίηση) συνεχίζει τώρα την αποεθνικοποίηση. Η κατάργηση των υπουργείων Μακεδονίας κ' Θράκης , Αιγαίου και η απάληψη της λέξης "εθνικής" από τα υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας η τοποθέτηση συγκεκριμένων ατόμων σε θέσεις υπουργών και υφυπουργών μας δείχνουν ξεκάθαρα για το που το πάει η κυβέρνηση.
Το μήνυμα και το πνεύμα των ημερών όχι μόνο εμπνέει αλλά και ατσαλώνει την θέληση των Ελλήνων πατριωτών για αντίσταση ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης και των φερέφωνων της (Νίμιτς) ντόπιων ή ξένων.
Οι Έλληνες πάντα μεγαλουργήσαμε όταν ήμασταν ενωμένοι και με την κατάλληλη ηγεσία.
Δεν μας φόβισε ποτέ καμία "υπερδύναμη" και πάντα πολεμάγαμε όντως λιγότεροι σε αριθμούς ή και σε μέσα. Η αθάνατη Ελληνική ψυχή και η πίστη στον αγώνα μας και στα ιδανικά της φυλής, της Ορθοδοξίας και του ΕΘΝΟΥΣ μας έκανε πάντα να ΜΗΝ σκεφτόμαστε όπως θα σκέφτεται ένας υπάλληλος της ΕΕ στις Βρυξέλλες η όπως ένας "Αμερικανό" τραφής πολιτικός.
Δυστυχώς στις μέρες μας ο εχθρός δεν είναι μόνο εκτός συνόρων , είναι πλέον και εντός των τειχών και έχει πολλά και διάφορα πρόσωπα.
Με την ματιά λοιπόν στα βουνά της Ηπείρου και σε αυτά της αλύτρωτης Βόρειας Ηπείρου με τα αυτιά μας να ακούνε την ιαχή " ΑΕΡΑ " συνεχίζουμε τον αγώνα για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της πατρίδας μας.
Κλείνουμε τα αυτιά μας στα κελεύσματα και στις σειρήνες της Νέας Τάξης και αναφωνούμε ένα νέο " ΟΧΙ "
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΟΧΙ ΣΤΙς ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΜΑΣ .

Ο ΛΑ.Ο.Σ καλεί όλους τους Έλληνες πατριώτες να πυκνώσουν τις γραμμές της αντίστασης και να δώσουν μαζί μας την μάχη για ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

εκ μέρους της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου

ο Υπ. Οργανωτικού Βασίλης Πουλιέζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: